Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

EU näytti todellisen nahkansa vuonna 2021

Vuosi 2021 on ollut erittäin rasittava, niin Suomelle, suomalaisille kuin myös allekirjoittaneelle. Iso kysymysmerkki on se, minne Suomi ja suomalaiset ovat matkalla ja mikä meitä odottaa?

Suomi on ollut EU:n jäsen vuodesta 1995. Alkuaikojen ruusuiset lupaukset ovat muuttuneet karuksi realismiksi yhä tiiviimmäksi käyvässä EU-liittovaltiossa. Olemme maksaneet lähes jokaisena vuonna enemmän kuin olemme saaneet, rahat menevät Itä- ja Etelä-Eurooppaan. Rauhanunioni olikin tulonsiirtounioni, tätä meille ei taidettu kertoa, kun äänestimme?

Elvytyspakettiepisodi osoitti, että EU-komissio käytti pandemiaa ja sen luomaa sekaannusta kylmästi hyväkseen ja pyrki luomaan yhteisvelan onnistuen siinä. Se, mikä aiemmin oli mukamas mahdottomuus ja sopimusten kieltämää, olikin yht’äkkiä täysin mahdollista. Eipä aikaakaan, kun ryhdyttiin jo hahmottelemaan, että ”elvytyspaketista” tulisi pysyvä järjestely. Suomalainen hysteerinen valtamedia on sumuttanut kansaa minkä on ehtinyt väittäen, että paketista olisi jotain hyötyä Suomelle. Ei ole.

Se, että Suomi käy kauppaa muiden valtioiden kanssa ei edellytä, että meillä pitäisi olla sama valuutta tai meidän tulisi olla poliittisessa unionissa saatikka vastata muiden veloista. ”Yhteismarkkinoita” käytetään ainoastaan sumuverhona siihen, että suomalaisille perustellaan aina uusia EU-liittovaltiohankkeita. Emme kuulemma voi kaataa mitään, muuten meidän käy huonosti. Eikös itsenäinen valtio voi päättää itse, mihin se osallistuu? Vai onko käynyt niin, ettemme olekaan enää itsenäisiä?

Suomi on tyhmän politiikan johdosta uppoamassa yhä syvemmälle EU-liittovaltion syövereihin. Meitä odottavat uudet vastuut, uudet ongelmat ja viime kädessä muiden sodat, joita sodimme. Tätä en halua.
En myöskään jaksaisi enää kuunnella puhetta siitä, kuinka EU-kriittisyys maltillisena on hyvä, mutta että EU tuo meille jotakin ”turvaa”. Ei EU tuo muuta kuin laskuja. Minä olen selkeän EU-vastainen ja haluan puolueemmekin olevan. Emme saa papukaijamerkkejä ja suosiota siitä, että alamme ymmärtää EU:ta. Aion jatkaa politiikassa selkeän EU-vastaisella linjalla ja toivon, että eroamme, ennen kuin on liian myöhäistä.

Toivon, että meidän kaikkien osalta vuosi 2022 on parempi kuin 2021!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.