Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

Turvapaikanhakijat matkustavat lomalle kotimaahansa, josta ovat paenneet turvaan!

Moni Suomessa on ihmetellyt sitä, kuinka maassamme asuvat turvapaikanhakijat ja pakolaiset saavat ylöspidon valtion varoista. Kalustetut asunnot, tulkkipalvelut ja viimeistä huutoa olevat lastenrattaat. Autokantakin vaikuttaa heillä olevan parempaa tasoa. Suomi onkin hölmölä ja paratiisi niile, jotka osaavat järjestelmää lypsää. Luottoa ja rahaa riittää loputtomiin, kun eräistä ”kulttuuriryhmistä” on kyse.

Sunnuntaina kuitenkin näin itse omin silmin entistäkin härskimmän jutun kotipihassani Espoossa. Havaitsin, että ryhmä monikultuuripersoonia oli menossa isojen pakaasien kanssa neljään pihassa odottavaan taksiin. Kun asiaa kysyin heiltä kävi ilmi, että kunniankansalaiset olivat matkalla Somaliaan ”lomalle”.

On käsittämätöntä, että Suomesta sallitaan matkustaminen lomalle maihin, joista on tultu hakemaan Suomesta turvaa, koulutusta ja uutta alkua.
Kauanko suomalaisten pinna kestää? Kauanko kuuntelemme saman näytösoikeudenkäynnin syytöksiä?

(Kuva: Getty Images)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.