Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

Espoon vihreys sattuu jo jalkoihin!

Kun Espoossa ajetaan hanakasti vihreää siirtymää ja autoilijoita kuritetaan sekä ajamista hankaloitetaan maksuilla, niin pitäisi tukea vastaavasti liikkumista muulla tavoin. Lumen auraus on tökkinyt pahasti Espoossa tänä talvena ja unohdettu jalankulkijat täysin. Enää ei edes hiekoiteta jalkakäytäviä kuten ennen. Talous on kuralla ja säästää toki pitää, mutta yhdenkin jalan katkeaminen maksaa yhteiskunnalle todella paljon ja säästöt hupenevat siihen. Varsinkin vanhuksilla on ollut vaikeuksia liikkua liukkailla keleillä.

Olen saanut yhteydenottoja monelta ikäihmiseltä, jotka voivat vielä itsenäisesti hoitaa omat kaupassakäynnit ja asioinnit, mutta eivät tällä hetkellä uskalla lähteä kodistaan mihinkään. Säästetäänkö nyt väärässä paikassa, haluaisin kysyä? Hiekka ei paljon maksa mutta kaatumiset kaatuvat lopuksi veronmaksajille ja kuormittavat terveyskeskuksia!

Nyt herätys siellä norsunluutornien viherhuoneissa ja hiekkaa jalkakäytäville, tai muutoin tekemättömyys tulee kalliiksi veronmaksajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.