Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

Huolestunut äiti on Suomessa rikollinen

Huolestunut äiti on Suomessa rikollinen, ei ulkomaalainen rikoksen tekijä!
Suomalaisena äitinä olen pahempi rikollinen omassa kotimaassa, kun ulkomaalaiset rikoksen tekijä tai raiskaaja, kun uskallan puhua asioista niiden oikeilla nimillä ja ääneen.
Reilu vuosi sitten 19 -vuotiaan poikani asuntoon tunkeutui kolme maahanmuuttajanuorta veitsellä uhaten. He veivät asunnosta kaiken, minkä irti saivat. Tästä tuohtuneena uhrin äitinä kirjoitin asiasta someen ja kutsuin murtautujia ”Ahmetiksi” ja ”Muhmetiksi”. Tästä seurasi se, että minusta (äidistä) on tehty rikosilmoitus kiihottamisesta kansanryhmää vastaan ja asia on syyteharkinnassa. Syytäjän mukaan asia odottaa valtakunnansyyttäjän päätöstä,miten asia etenee.
Lisäksi menetin luottamuspaikan käräjäoikeudessa. Sen sijaan murtautujat ovat vapaalla jalalla ja tuskin mitään merkittävää tuomiota tulee. Heitä ei ole saatu haastettua oikeuteen, vaikka henkilöllisyys on tiedossa, kun heitä ei tavoiteta.
Pitäisikö tällainen maahanmuuttajien paapominen oikeasti lopettaa?
Haluan täten julkisesti kysyä ministeri Mikkoselta ja muilta ministereiltä, voidaanko Suomessa siirtyä Tanskan malliin, että rikoksiin syyllistynyt nuori karkotetaan perheineen maasta? Tällaisen rangaistuksen pelko saattaisi vähentää merkittävästi kynnystä rikoksien tekemiseen Suomessa ja myös maahanmuuttajanuoren vanhemmat pitäisivät lapsensa paremmassa kurissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.