Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

Missä on suomalaisen rikoksen uhrin oikeudet?

Meillä on hallitus jonka prioriteetti ei ole Suomi, eikä sen paremmin suomalainen ihminen tai ylipäätään suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi. Hallitus on huolissaan paperittomien hyvinvoinnista.
Rikollisten maahanmuuttajien teot kuitataan oireiluna ja niiden kerrotaan johtuvan maahanmuuttajien kokemista traumoista kotimaassa ja kaltoin kohtelusta Suomessa. Onko meidän hallitus pysähtynyt kertaakaan miettimään, mitä traumoja nämä raiskauksia, pahoinpitelyitä, ryöstöjä, tappoja ja murhia tekevät maahanmuuttajat aiheuttavat uhreilleen ja uhrin läheisille täällä Suomessa.
Se ,että yhteiskunta maksaa uhreille rikosuhrimaksut veronmaksajien taskuista ei poista tuhansien uhrien ja läheisten elinikäisiä traumoja. Traumoista toipumiseen voi mennä vuosia. Joku voi toipua traumoista hyvällä kalliilla terapialla mutta osa uhreista ei tule koskaan toipumaan traumoista tai palaamaan entiselleen.
Hallitus on unohtanut suomalaisten rikos uhrien traumat ja oikeudet. Tämä pari vuotta sitten Kaivopuistossa tapahtunut nuoren pojan kuolemaan johtanut pahoinpitely on oiva esimerkki siitä, miten suomalainen oikeusjärjestelmä on myös läpimätä. Koska tekijöitä oli monta, ei pystytty todistamaan, kenen pahoinpitelijän potku on tappanut uhrin. Ja tämän vuoksi ei voitu syyttää ketään taposta. Osan henkilöllisyyttä ei myöskään pystytty todistamaan.
Nämä on niitä paperittomien mukana tuomia ongelmia.
Kuka on kuka ja mikä on rikoksen tekijän maa ja valuutta?
Kyllä on sairasta!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.