Tue kampanjaani - OP pankki: FI65 5721 1520 4079 79 - Saaja: Pia Polviander - Viesti: Tuki

NATO-psykoosi huipentuu

Pesäpallossa on sääntö, jonka mukaan kolmesta palosta seuraa vuoronvaihto. Suomi on uskollisesti noudattanut tätä sääntöä, viimeisin palo tulee, jos NATO-psykoosi huipentuu. Suomi haluttiin ensin jäseneksi Euroopan unioniin, koska kuulemma ruoan hinta halpenee ja pääsemme jonnekin ”länsiyhteisöön”. Lopputulos oli, että menetimme ja menetämme koko ajan lisää päätösvaltaa EU-integraation myötä. Määräenemmistöpäätökset ja kaikki muu liittovaltiokehitys ovat kaivattua balsamia huonoitsetuntoiselle poliittiselle eliitille. Huomionhakuisuus ja hyväksynnän hakeminen on heille tärkeää. Viimeisin herkkupala tuli, kun saimme kunnian maksaa noin 7 miljardia EU-elvytysrahastoon, jotta saisimme hiukan yli kaksi miljardia.

Eurojäsenyydestä syntyi toinen palo. NATO-psykoosia muistuttanut europsykoosi vei Suomen ilman yhdenkään lain säätämistä eurovaluuttaan. Naurahdin, kun näin vanhoja kuvia siitä, kuinka ihmiset melkein hyppivät riemuissaan, kun eurot tulivat. Kun eurokriisi tuli päälle tukipaketteineen, missäköhän nämä innostuneet kansalaiset olivat? Vastuita on tullut 51,1 miljardia.

Suomen geopoliittinen asema ei puolla liittymistä amerikkalaisen sotateollisuuden pääoman johtamaan Natoon. Harva suomalainen edes tietää, ettei ole olemassa mitään NATO-armeijaa. Naton tuoma ”turva” perustuu siis jäsenvaltiiden joukoille. Paljon puhuttu viides artikla ei velvoita mihinkään konkreettiseen aseelliseen apuun. Tämän kertoo mm. Faktabaari.

Tästä päästäänkin itse asiaan. Suurimmalla osasta NATO-maista ei ole mitään varteenotettavaa armeijaa. Naton voima perustuu pääosin USA:n, UK:n ja Ranskan joukoille ja suorituskyvyille. Mahdollisessa kriisitilanteessa Suomen avuksi ei riitä joukkoja isoista maista. Ajatellaanpa vaikka niin, että Kiinan toiminta aktivoituisi Taiwanin suhteen ja USA:n huomio kiinnittyisi lisää vielä Aasiaan. ”Soon moro”, sanoisi tamperelainen.

Kun Suomessa aikoinaan oli hiukan vielä järkeä, ymmärrettiin, että NATO-jäsenyys merkitsee sitoumusta puolustaa Baltiaa. Suomi ei kuitenkaan siihen pysty ja se on vaikeaa. USA haluaa, että Suomi uhraa itsensä Baltian vuoksi. Tämä Iltalehden juttu olisi hyvä kaikkien lukea.

Suomen johdon täysin irrationaalinen ja perustelematon halu katkaista suhteet Venäjään on ollut vuosisadan geopoliittinen munaus. Ruotsissa nauretaan, sillä eiväthän he Natoon tainneet halutakaan. Eurokaan ei kelvannut.

Suomen tyhmimmän puolueen johtaja, euroatlantisti Riikka Purra tietenkin iloitsi asiasta Twitterissä. Meillä on siis ”kansallismielinen puolue” (tirsk), jonka pj kannattaa EU:ta, euroa, Natoa ja pakkoruotsia. Hänen russofobinen ja ruotsinmielinen, minullekin aikoinaan kirjoitellut avustajansa Mikael Lith kirjoitteli vielä lapsellisemman twiitin, jossa väitti, että Suomi pääsee jostain ”pihdeistä”. Ei pääse, hyvä Mikael. Suomi on entistä alttiimpi joutumaan kovaan puristukseen mahdollisessa Itämeren alueen kriisissä. Suomi on pelimerkki. Valeoppositiopuolueen johtaja ja hänen uskollinen seuraajansa eivät tätä ymmärrä.

Suomi teki itsestään siis USA:n rakkikoiran Pietarin ja Murmanskin porteille, altistaa itsensä entistä kovemmalle riskille, eikä saa itse mitään. Kolmas palo.

Kiitos rehellisyydestä, valeoppositiojohtaja Riikka Purra

Mistä tunnistaa maan, jossa ei ole sananvapautta ja/tai demokratiaa? Hyvin usein siitä, että maassa ei ole oikeaa oppositiota. Suomalaiset Venäjä-kriitikot ja hysteerikot käyttävät Venäjän kommunistista puoluetta esimerkkinä systeemioppositiosta, joka on vallanpitäjien hyppysissä. Myös termi valeoppositio sopii.

Perussuomalaiset ovat tässä mielessä hyvin lähellä Venäjän Duuman kommunisteja. Puhun kokemuksen rintaäänellä, sillä olin puolueessa vuosia, kunnes se, että olin oikeasti EU- ja NATO-vastainen oli Riikka Purran hoville liikaa. Jo Purran valinnan jälkeen elokuussa 2021 alkoi tihkua tietoa, että meininki tulee muuttumaan. Näin kävikin. Ensimmäiset varoitusmerkit saatiin ns. EU-elvytyspakettikeskustelun aikana vielä entisen puheenjohtajan, Jussi Halla-ahon kaudella.

Perussuomalaisilla olisi ollut tuhannen markan paikka jatkaa elvytyspaketin jarruttamista ja estää sen hyväksyminen. Useat lähteet kertovat, että eduskuntaryhmän pj Ville Tavio, Riikka Purra ja Jussi Halla-aho päättivät toisin. Heille oli tehty selväksi, että kokoomus olisi hyvin hyvin vihainen, lähes yhtä vihainen kuin Nasse-setä, jos jarrutusta jatkettaisiin. Kuulemma persuilta menisi valiokuntien puheenjohtajuudetkin. Ottaen huomioon, että Tavio, Purra ja Halla-aho ovat täysin EU-mielisiä, päätös lopettaa jarrutuskeskustelu ei ollut varmasti vaikea. Kiiluihan silmissä jo kokoomuksen lupaama hallitusyhteistyö.

EU-jäsenyydessä on kaiken monimutkaistenkin lainsäädäntöasioiden lisäksi loppujen lopuksi kyse siitä, onko Suomi itsenäinen vai ei. Lainsäädäntöjuna puksuttaa eteenpäin ja saamme jatkuvasti liittovaltioelementtejä lisää. Kaikilla aloilla, kuin varkain. Voitte olla varma, että elvytyspaketti ei jää viimeiseksi. Lisää on tulossa.

Moni äänestäjä on kuvitellut, että Riikka Purran johtamat perussuomalaiset olisivat jonkinlainen vaihtoehto tai vastavoima EU-liittovaltiokehitykselle. Näin ei ole. Puhe EU-erosta ”pitkän aikavälin tavoitteena” on hämäystä, jonka Purra itsekin tavallaan myönsi. Hänhän kertoi HS:n vaalitentissä, ettei puolue edistä EU-eroa, jos pääsee hallitukseen. Hän kertoo, ettei perussuomalaiset aio edistää EU-ero asiaa ”mitenkään”. Minulle tämä ei ollut yllätys, mutta moni EU-vastainen voi pettyä tämän kuulleessaan. Onneksi Riikka Purra oli tämän kerran rehellinen ja kertoi, ettei puolue aio olla mitenkään EU-vastainen. Siltä tuo Purran harjoittama kokoomuksen ja RKP:n nuoleskelu on näyttänytkin viimeiset 2 vuotta.

Kiitos rehellisyydestä, valeoppositiojohtaja Riikka Purra.

Katujengiongelmasta on varoitettu

Monille suomalaisille näyttää tulevan yllätyksenä, että meillä on katujengejä. Minulle nuorison kanssa työskentelevänä tämä ei ole yllätys. Syitä on monia ja niistä on voitava puhua avoimesti. Myös maahanmuutto on kuvassa mukana, mutta ei selitä kaikkea. Vantaan Sanomat kertoi 14.3.2023, että KRP:n mukaan ”Kaikki tähän asti tunnistetut katujengiläiset ovat maahanmuuttajataustaisia”.

Yhteiskunnassamme on valtavasti osattomuutta ja ulkopuolisuutta. Sen alkusiemenet on kylvetty, kun aluepolitiikasta on luovuttu ja hyväksytty se, että maaseutu saa tyhjentyä. Huoltovarmuuden kannalta (eli oman elintarviketuotannon riittävyys) maaseudun tyhjeneminen on kielteinen asia.

Kaupunkeihin on syntynyt vuosikymmenien aikana huonosti rakennettuja, epäviihtyisiä ja paljon matalan sosioekonomisen tason omaavien ihmisten asuttamia lähiöitä. Kun sosiaaliperäinen maahanmuutto on kiihtynyt, nämä lähiöt ovat olleet oiva kasvualusta jengeille. Kun kenelläkään ei ole juuria tai omaa yhteisöä, millään ei ole mitään väliä. Asuinalueiden eriytymisen myötä myös koulut ovat eriytyneet. Kun kaikkea tätä edellä kuvattua kehitystä on kiihdytetty, myrkyllinen cocktail on valmis.

Valtaa pitävät poliitikot eivät voi sanoa, etteikö tästä olisi varoitettu. Varoittelijoille on naureskeltu ja heitä on syytetty rasismista. On sanottu, ettemme ole Ruotsin tiellä (mm. sisäministeri Maria Ohisalo) ja kerrottu, että ei näin voi Suomessa tapahtua.

Miten tässä näin pääsi käymään? Aiemmin maailman parhaasta terveydenhuoltojärjestelmästä tunnettu ja PISA-tutkimuksissa loistanut Suomi kamppaileekin katujengiongelman kanssa.

Onnellinen Suomi onkin onneton ja juureton

Suomi on jälleen äänestetty maailman onnellisemmaksi maaksi. Minua kiinnostaisi tietää, millä mittareilla näitä ”onnellisuusmittauksia” tehdään. Nuorison keskuudessa ahdistuneisuus on suurta, naisopiskelijoista 40 % kokee masennuksen ja ahdistuksen oireita. Suomi on huumekuolemien kärkimaita. Imatralla yksittäinen teini terrorisoi koko kaupunkia. Aiemmin Suomessa tuntematon käsite katuryöstö on arkipäivää, häh, eikös niitä pitänyt olla kuin siellä Etelä-Amerikassa rannoilla?
Nuorten itsetuhoisuuteen liittyvien kansalaiskeskustelujen määrä kasvaa kriisipuhelimessa kaiken aikaa. Vuonna 2022 itsemurhien ehkäisykeskuksen asiakkaista kolmannes on ollut 18-28-vuotiaita nuoria. Ulkonäkökeskeisyys, raakakouluväkivalta, sosiaalisen median jatkuva käyttö sekä väärät roolimallit esim. rap-maailmasta vievät monet mukanaan. Lopputulos on kaikkea muuta kuin onnellinen. Nuorisokodissa työskentelevänä tiedän sen oikein hyvin.
Suomessa on luovuttu kansalaiskasvatuksesta, joka tähtää kouluissa siihen, että sitoudutaan Suomeen ja suomalaisuuteen. Enää kansaa, valtiota tai kansallismielisyyttä ei saa korostaa. Onnellisuus on sitä, kun jokainen saa muista piittaamatta toteuttaa itseään kuten haluaa. Koulun pitää olla hauskaa, mukavaa ja vaivatonta. Perinteisiä käytöstapoja ja oman maan arvostamista ei opeteta. Sen sijaan kaikki ulkoa tullut on hyvää ja kehittävää.
Eräs ministeri totesi, että oma kansa ensin-ajattelu on vahingollista ja pääministeri haluaa iloa ja valoa. Tavallaan näin kävikin. Oma kansa on unohdettu ja bileet tuovat iloa ja valoa.

Elinkeino-elämän halpatyövoimapula

Saimme keskiviikkoaamuna jälleen lukea, että maahanmuuttoa tarvitaan lisää. Lausujana oli kokoomuksen elinkeinopoliittinen jatke EK.

On tosiasia, että Suomessa on 300 000 työttömän armeija. Tempputyöllistetyt tulevat päälle. Meillä ei ole mitään työvoimapulaa, jota on muuten manattu 70-luvulta lähtien. Meillä on halpatyövoimapula, sillä elinkeinoelämä ja kokoomus haluavat, että työstä ei pitäisi saada palkkaa.

Jos sosiaalijärjestelmä olisi kannustavampi, verotus keveämpi ja ihmisten muuntokoulutukseen satsattaisiin, emme tarvitsisi orjatyövoimaa ulkomailta. Jokainen tietää, että todelliset huippuosaajat (esim. insinöörit) pääsevät Suomeen helposti. Ei kukaan heitä estä, jos paperit ovat kunnossa ja työsopimus löytyy.

Mutta liike-elämän voitonhimo on rajaton. Sille Suomi on valtiona merkityksetön. Sille yhteiskunta on lukuja ja ihmiset kappaleita tuottaa pääomalle lisäarvoa, joka jaetaan harvoille.

Työvoimapula on eräs parhaiten onnistuneita poliittisia propagandakampanjoita: kaikki toistelevat sitä kuin papukaijat ja kyseenalaistajat leimataan uppiniskaisiksi impivaaralaisiksi.

Möreä-ääninen henkilö suihkussa

Mies-henkilö yllätti naisten saunassa. Atleettinen mies istui lauteilla naisten uimapuku yllään ja selitti lähellä oleville alastomille naisille: ’Koen olevani nainen ja siksi olen täällä’, Isossa-Britanniassa transsukupuolisiksi kirjatuista vangeista lähes 60 prosenttia on seksuaalirikollisia.
Tätä tämä nyt sitten on. Kiitos translain.

Hyviä uutisia!

Kerron teille hyvän uutisen: En anna periksi.

Politiikka on kovaa peliä ja elämä ei aina kysele. Olen politiikassa siksi, että voisin ajaa suomalaisten etuja, Suomen kansan asiaa, suomalaista Suomea. Politiikka ei ole minulle henkilökohtainen trippi ja keino nostaa egoa. En hae hillotolppia ja mahdollisuutta olla osa järjestelmää, joka generoi niitä lisää.

On kiitoksen paikka. Te, jotka minua kannatitte, mahdollistitte, että pääsin varavaltuutetuksi Espooseen vuonna 2021. Se oli iso hyppy eteenpäin.

Valitettavasti se puolue, eli PS, johon intoa täynnä 2013 liityin, muuttui vähitellen yleispuolueeksi, joka ajaa ei vain kaksilla rattailla, vaan useilla rattailla. Perussuomalaisten kokoomuslaistuminen ja halu muuttua ”salonkikelpoiseksi” kiihtyi uuden puheenjohtajan Riikka Purran tultua valituksi. Minulta kiellettiin NATO-vastaisuus ja EU-vastaisuuttakaan ei katsottu hyvällä silmällä. Sain ”satikutia” ja ojennusviestejä aivan korkeimmalta taholta asti. Tämä viimeistään paljasti, että perussuomalaiset on tosiasiassa järjestelmäoppositio, tai rumemmin sanottuna valeoppositio. Se kerää tyytymättömien ääniä ja toimii kokoomuksen peräkärrynä ja yleisemmin jonkinlaisena varaventtiilinä. Perussuomalaiset on olemassa siksi, että täytyy olla jokin leikisti eliittiä haastava puolue, ei siksi, että muutosta haluttaisiin saada aikaan. Puolueesta on potkittu pois kaikki EU:ta tai Natoa vastustavat hahmot ja puolue keskittyy lähinnä puuhasteluun maahanmuuton ympärillä. Kun EU-elvytyspaketti tuli eduskuntaan, oli nimenomaan perussuomalaisten ”ansiota”, että jarrutuskeskustelu loppui. Ville Tavio, Jussi Halla-aho ja Riikka Purra halusivat olla kokoomukselle ja isoille pojille mieliksi.

Perussuomalaiset voisi olla iso ja merkittävä toimija, mutta se ei halua. Se ei halua toritapahtumia, EU-vastaisia mielenosoituksia tai suoraa järjestelmän haastamista. Se haluaa natottaa viimeiseen suomalaiseen asti ja miellyttää globalisti-isäntiä. Suomessa ei ymmärretä, että Venäjä-pakotteet iskevät meihin itseemme ja emme välttämättä koskaan pääse edes Natoon. Sen sijaan suhteet Venäjään ovat lopullisesti pilalla. Kylmää ajatella, mitä tästä kaikesta seuraa.

Tästä kaikesta johtuu pienpuolueiden syntyminen. Toisinajattelijat on savustettu pois erityisesti perussuomalaisista tai he ovat itse lähteneet. Sananvapaudesta on tullut kirosana perussuomalaisille, vaikka he eniten siitä puhuvat.

Olen hakenut omaa paikkaani. Pienpuolueissa erityisesti on tärkeää, että hyvän johtajan lisäksi on hyvä tiimi, jossa jokaiselle on oma rooli. Nykyään perussuomalaisia ja demareita johdetaan samalla tavalla, yhden henkilön luoman kultin ympärille. Yhden henkilön show ei onnistu isoissa tai pienissä puolueissa.

Haluan vielä kerran kiittää ihmisiä, jotka ovat seisseet takanani.

Arviolta 500 eri Somali järjestöä saa tukia Suomen valtiolta!

Arviolta 500 eri Somali järjestöä saa tukia Suomen valtiolta!
Kysymys kuuluu,miksi?
Toteutuuko Suomessa yhdenvertaisuus ja tasa-arvo?
Noin Viisisataa somalijärjestöä saa erilaisia tukia Suomessa vuosittain ja on saanut pitkään. Rahat on käytetty monesti omiin juokseviin menoihin.
Oman kielen opiskeluun ja vapaiden kieliopintojen tukemiseen on löytynyt rahaa ja löytyy jatkossakin,kun taas
Suomalaisuuden liitolta otettiin kaikki tuet pois ,samoin Hurstin ruoka-avulta.
Kyllä Suomessa on suomalainen eriarvoisessa asemassa,kun muualta tulleet.
Suomen kieltä ja kulttuuria ei myöskään,
oman maan päättäjät arvosta se on tullut selväksi.
Suomalainen on omassa kotimaassaan pakolainen.
Pitääkö Suomalaisen lähteä siirtolaiseksi kolmansiin maihin,jotta saa”tasavertaista” ja inhimillistä kohtelua,kun sitä omassa kotimaassa ei saa.

Missä on suomalaisen rikoksen uhrin oikeudet?

Meillä on hallitus jonka prioriteetti ei ole Suomi, eikä sen paremmin suomalainen ihminen tai ylipäätään suomalaisten turvallisuus ja hyvinvointi. Hallitus on huolissaan paperittomien hyvinvoinnista.
Rikollisten maahanmuuttajien teot kuitataan oireiluna ja niiden kerrotaan johtuvan maahanmuuttajien kokemista traumoista kotimaassa ja kaltoin kohtelusta Suomessa. Onko meidän hallitus pysähtynyt kertaakaan miettimään, mitä traumoja nämä raiskauksia, pahoinpitelyitä, ryöstöjä, tappoja ja murhia tekevät maahanmuuttajat aiheuttavat uhreilleen ja uhrin läheisille täällä Suomessa.
Se ,että yhteiskunta maksaa uhreille rikosuhrimaksut veronmaksajien taskuista ei poista tuhansien uhrien ja läheisten elinikäisiä traumoja. Traumoista toipumiseen voi mennä vuosia. Joku voi toipua traumoista hyvällä kalliilla terapialla mutta osa uhreista ei tule koskaan toipumaan traumoista tai palaamaan entiselleen.
Hallitus on unohtanut suomalaisten rikos uhrien traumat ja oikeudet. Tämä pari vuotta sitten Kaivopuistossa tapahtunut nuoren pojan kuolemaan johtanut pahoinpitely on oiva esimerkki siitä, miten suomalainen oikeusjärjestelmä on myös läpimätä. Koska tekijöitä oli monta, ei pystytty todistamaan, kenen pahoinpitelijän potku on tappanut uhrin. Ja tämän vuoksi ei voitu syyttää ketään taposta. Osan henkilöllisyyttä ei myöskään pystytty todistamaan.
Nämä on niitä paperittomien mukana tuomia ongelmia.
Kuka on kuka ja mikä on rikoksen tekijän maa ja valuutta?
Kyllä on sairasta!

Hyvä Ruotsi!

Ruotsissa aletaan karkoittamaan kaikki luvattomasti maassa olevat.
Mutta mitä tekee Suomi?
Antaa paperittomille täydet ilmaiset sosiaalipalvelut ja paljon muuta.
Suomi tekee laittomasti maassa olevista laillisesti maassa olevia. Paperiton on terminä uuskieltä, kyse on henkilöstä, jolla ei ole laillista oikeutta oleskella maassa.
On nimenomaan moraalisesti väärin pyrkiä luomaan tilanne, jossa laiton oleskelu vie veronmaksajien maksamien palvelujen äärelle. Vihreät haluavat tätäkin kautta toteuttaa tuhoisaa monikulttuuri-ideologiaansa Suomessa.
Kyllä on Suomen päättäjät todellisuudesta vieraantuneita!
Tosin tässä Ruotsin tekemässä päätöksessä piilee vaara, että meidän hallitus haluaa pelastaa Ruotsista laittomasti oleskelevat ja toivottaa heidät tervetulleiksi Suomeen.